کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران

امیرعبداللهیان راهی جده شد

وزیر امور خارجه در ادامه سفرش به عربستان و پس از حضور در ریاض به جده رفت. خبرنگار فارس مطلع شد که امیرعبداللهیان در این سفر با ولی‌عهد عربستان دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیأتی به عربستان سفر کرده در ادامه این سفر و پس از حضور در ریاض به جده رفت.

 

امیرعبداللهیان در جده با محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان دیدار خواهد کرد.

 

بازدید از سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده هم از برنامه‌های دیگر امیرعبداللهیان در جده خواهد بود.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۲۶ مرداد ماه در ریاض دیداری سه ساعت و نیمه با فیصل بن فرحان همتای سعودی داشت و پس از آن در نشست خبری مشترک به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداخت. وی همچنین در سفارت ایران در ریاض حضور یافت و از این محل بازدید کرد و با اعضای سفارت گفت‌وگو کرد.

 

وزیر خارجه عربستان در دیدار امیرعبداللهیان با بیان اینکه منتظر سفر رئیس جمهور ایران به ریاض هستیم، گفت: همه وزارتخانه‌های دولتی عربستان موظفند که زمینه موفق این سفر را فراهم کنند.

 

امیرعبداللهیان در این باره در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت:امروز در ریاض با همتایم فیصل بن فرحان به مدت سه و نیم ساعت دیدار و گفت‌وگوی ثمربخش داشتیم. در خصوص آخرین وضعیت توسعه روابط دوجانبه و همکاری‌ در زمینه‌های مورد علاقه فیمابین و همچنین تحولات منطقه‌ای، بین‌المللی و جهان اسلام گفت‌وگو کردیم.

 

فیصل بن فرحان‌ در نشست خبری با همتای ایرانی از عزم این کشور برای تقویت مناسبات دوجانبه با ایران سخن گفت و اعلام کرد که منتظر سفر رئیسی به این کشور هستند. امیرعبداللهیان هم روابط دو کشور را رو به پیشرفت خواند و با اعلام پذیرش دعوت پادشاه عربستان توسط رئیسی برای سفر به این کشور گفت که این سفر در زمان خود انجام خواهد شد.

 

این سفر رسمی در پاسخ به دعوت فیصل بن فرحان و در پاسخ به سفر ۲۷ خرداد وزیر خارجه عربستان سعودی به تهران انجام شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار